Carrière

Op dit moment hebben wij 2 openstaande vacatures.

 

Medewerker Marketing & Communicatie (ook starters gewenst)ATB Motors heeft een vacature voor een medewerker Marketing & Communicatie.

 

De afdeling marketing is in oprichting en daarom zijn wij op zoek naar een marketeer met een creatieve kijk en die affiniteit voor techniek heeft.

Je opereert in een veeleisende en uitdagende markt en gaat elke dag nieuwe uitdagingen aan. De WOLONG Group geeft jou een plek in een internationale en sterk groeiende omgeving waar je werkt in een professioneel team. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor taken die rekening houden met jouw persoonlijke talenten en doelen. De groei van de WOLONG Group komt voort uit ideeën, creativiteit en inzet van jou als medewerker.

 

Bekijk hier de volledige functiebeschrijving en hoe je kunt solliciteren: Vacature Medewerker Marketing & Communicatie

 

Inside Sales Engineer (m/v) 40 uur.ATB Motors B.V. heeft een vacature voor een Inside Sales Engineer (m/v) 40 uur.

 

Vind jij het uitdagend om je technische achtergrond in te zetten in een commerciële omgeving, dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze afdeling Sales Engineering zijn wij per direct op zoek naar een deskundige en enthousiaste Sales Engineer. Je opereert in een veeleisende markt en gaat elke dag nieuwe uitdagingen aan. Als Sales Engineer vertaal je de wensen van de klant in een passend concept. Tot jouw belangrijkste taken behoren alle commerciële, technische, administratieve en operationele activiteiten van het leveringspakket. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische en commerciële calculaties. Deze vertaal je naar offertes welke je deels ook zelf opvolgt. Vervolgens ben je medeverantwoordelijk voor het gehele ordertraject. Hierbij onderhoud je nauwe contacten met klanten, collega's en fabrieken betreffende lopende projecten, prijzen, technische details, levertijden etc.

 

Download hier de volledige functiebeschrijving en hoe je kunt solliciteren: Vacature voor een Inside Sales Engineer

 

 

 

 

Laatst bijgewerkt op 19 juni 2017.